Onderscheidend in re-integratie en outplacement

Onderscheidend in coaching

Herman Jansen

De succesvolle aanpak van REPLOOY, met veel aandacht voor begeleiding en actieve jobhunting, komt voort uit de ervaringen die Herman Jansen de afgelopen 30 jaar heeft opgedaan op de arbeidsmarkt. Na zijn hbo-opleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid vervulde hij onder meer verschillende managementfuncties bij een Europees opererende full-service uitzendorganisatie. Als landelijk accountmanager deed hij veel kennis en ervaring op in zijn samenwerking met (non-)profit-organisaties.
 
Sinds 2001 maakt hij als re-integratiedeskundige/jobhunter werk van re-integratie en outplacement. Zijn ervaringen, samen met zijn kritische visie op re-integratie, waren de aanleiding om een zelfstandig re-integratiebureau te starten. En met resultaat: REPLOOY kent zeer tevreden klanten door een hoog percentage geslaagde trajecten en wordt door opdrachtgevers (op lokaal, regionaal en landelijk niveau) betrokken bij arbeids- en personeelsvraagstukken.

Herman Jansen - re-integratiedeskundige, jobhunter
info@replooy.nl   0592-405048 / 06-46799990

Marijke van der Leij

De achtergrond van Marijke van der Leij ligt in het onderwijs, waarin zij, na haar opleiding aan de Pedagogische Academie, als leerkracht, mentor en coach jarenlang leerlingen en studenten heeft begeleid in hun ontwikkeling en groei. Hier heeft zij gezien hoe belemmerende overtuigingen al op jonge leeftijd tot stand kunnen komen en hoe deze een stempel kunnen drukken op bijvoorbeeld faalangst en zelfvertrouwen. In de loop der jaren heeft zij ontdekt dat het ondersteunen, inspireren en gericht helpen van mensen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling haar levensmissie is.
 
Marijke van der Leij heeft verschillende coachingsopleidingen gevolgd. Marijke heeft de jaaropleiding tot ‘Transformationeel coach/trainer’ bij het Orbis Instituut gevolgd. Aan het opleidingsinstituut IEP in Nijmegen heeft zij de opleiding tot NLP-coach (Neuro-Linguïstisch Programmeren) afgerond, gevolgd door een opleiding Master-NLP, waarvoor zij gecertificeerd is.
 
De opleiding tot Mindfulness Trainer (MBCT) te Nijmegen heeft Marijke in 2013 afgerond. De opleiding tot Individueel Mindfulness-trainer (iMBCT bij het centrum voor Mindfulness te Amsterdam) heeft zij in 2015 succesvol afgesloten.

Marijke van der Leij - re-integratiedeskundige, coach, trainer
info@replooy.nl  0592-405048 / 06-24984430

Ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen!